Eenvoudig, snel en duidelijk. Dat is ons beleid. Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Een bestelling plaatst u door middel van de volgende stappen:

  1. Bekijk de informatie over onze materialen en producten.
  2. Kies één of meer producten op de bestelpagina. U ziet direct de prijs van uw product(en).
  3. Kies hoe u uw bestelling wilt laten verzenden of dat u het zelf wilt komen afhalen.
  4. U ziet direct de totaalprijs van uw bestelling, inclusief verzenden.
  5. Kies hoe u uw bestelling wilt betalen (iDeal, PayPal, AfterPay, creditcard, overschrijving).
  6. Maak uw bestelling definitief door uw bestelformulier te verzenden en betaal op de door u gekozen manier.
  7. U ontvangt direct een overzicht van uw bestelling per e-mail.

Als u gekozen hebt om uw bestelling zelf af te halen, krijgt u een e-mail wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. Heeft u gekozen voor verzending dan zullen we er alles aan doen om de producten op de door u gekozen datum en binnen het door u gekozen tijdvak af te leveren.

AfterPay voert voor rietcon.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. (Bron: AfterPay.)

We kunnen uw gekochte product snel bij u leveren omdat we veel materiaal op voorraad hebben. We verzenden ook met spoed en eventueel ook naar België.

De bestelpagina rekent automatisch op basis van de afmetingen van uw product(en) wat de verzendkosten zijn. U kunt zelf aangeven wanneer u uw pakket bezorgd wilt hebben (ook tijdsvakken). Mocht u het zelf willen ophalen, dan is dat op afspraak mogelijk in Spijkenisse.

Uw bestelling wordt voor vervoer altijd goed verpakt en de zichtbare zijden van het metaal worden altijd met beschermfolie geleverd. (Haal deze folie er pas af als de wand bevestigd is).

U heeft het recht een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter, producten die u via onze webwinkel koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is daardoor niet op deze producten van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Natuurlijk geldt wel dat als het product door een fout van ons niet overeenkomt met wat u besteld heeft, dat wij dat kosteloos zullen verhelpen.

Is het zo dat u ontevreden bent doordat u in de tussentijd van gedachten bent veranderd, neemt u ook dan contact met ons op en we proberen alsnog voor een passende oplossing te zorgen d.m.v. een aanpassing in de prijs of zelfs toch het omruilen van het aangekochte product. Om dit soort situaties zoveel mogelijk te voorkomen, verzoeken we u dringend om alles altijd zeer nauwkeurig op te meten en goed te controleren of u alles goed ingevuld heeft op de bestelpagina.

U kunt hier onze Algemene voorwaarden en Privacybeleid als pdf lezen en/of downloaden.

Social media

Contactgegevens

Rietcon
Wattweg 37
3208 KH Spijkenisse

Tel. 0168 - 851277
Mob. 06 21 57 65 30
E-mail.

Bedrijfsgegevens

KvK: 67247628
Btw-nummer: NL001631661B51
IBAN: NL09 RABO 0314010718

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Betalen & verzenden