Een bestelling plaatst u door middel van de volgende stappen:

 1. Bekijk de informatie over onze producten via de productpagina's onder menu-item "Producten".
 2. Klik op de knop "Bestellen" op een productpagina om het product toe te voegen aan de bestelpagina.
 3. Op de bestelpagina vult u vervolgens stap voor stap alle gewenste eigenschappen in van het product.
 4. U ziet direct de prijs van het product.
 5. Doorloop stap 1 t/m 4 opnieuw totdat uw bestelling compleet is.
 6. Kies hoe u uw bestelling wilt laten verzenden of dat u het zelf wilt komen afhalen.
 7. U ziet direct de totaalprijs van uw bestelling, inclusief verzenden.
 8. Kies hoe u uw bestelling wilt betalen (iDeal, PayPal, AfterPay, creditcard, overschrijving).
 9. Maak uw bestelling definitief door uw bestelformulier te verzenden en betaal op de door u gekozen manier.
 10. U ontvangt direct een overzicht van uw bestelling per e-mail.

Eenvoudig, snel en duidelijk. Dat is ons beleid. Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

We kunnen uw bestelde product snel bij u leveren omdat we veel materiaal op voorraad hebben. Bij grotere hoeveelheden raden we aan contact op te nemen voor de actuele voorraad.

De levertijden zijn over het algemeen als volgt:

 • Plaat met afmetingen onder de 750 x 750 mm: 2 tot 3 werkdagen.
 • Profiel met afmetingen onder de 1650 mm: 2 tot 3 werkdagen.
 • Platen en profielen boven deze afmeting of kwetsbare platen/profielen: 2 tot 6 werkdagen.
 • Laswerk e.d.: 2 tot 10 werkdagen.

De bestelpagina berekent automatisch op basis van de afmetingen en het gewicht van uw product(en) wat de verzendkosten zijn en geeft deze kosten weer bij het afrekenen. We verzenden ook naar België en Duitsland. We verzenden eventueel ook met spoed. Mocht u uw bestelling zelf willen ophalen, dan is dat op afspraak mogelijk in Spijkenisse.

Alle bestelde producten die verzonden worden, worden uiterst zorgvuldig verpakt. Wij besteden hier veel aandacht aan om zo uw materiaal onbeschadigd bij u aan te laten komen. Mocht een product toch beschadigd aankomen door onzorgvuldigheid bij de koeriersdienst neem dan contact met ons op dan lossen wij dit uiteraard op.

De verpakkingskosten zitten verwerkt in de verzendkosten.

Producten die afgehaald worden kunnen wij op verzoek ook verpakken.

Veel metaal wordt met beschermfolie geleverd. Haal deze folie er pas af als het product bevestigd is (indien mogelijk en van toepassing).

Eén van de betaalmethoden die u bij ons kunt gebruiken, is Afterpay. AfterPay voert voor rietcon.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. (Tekst deels overgenomen van AfterPay.)

Normaal gesproken heeft u het recht een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter, producten die u via onze webwinkel koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is daardoor niet op deze producten van toepassing. De verkoop is daarom na succesvolle betaling definitief.

Natuurlijk geldt wel dat als het product door een fout van ons niet overeenkomt met wat u besteld heeft, dat wij dat kosteloos zullen verhelpen.

Is het zo dat u ontevreden bent doordat u in de tussentijd van gedachten bent veranderd, neemt u ook dan contact met ons op en we proberen alsnog voor een passende oplossing te zorgen d.m.v. een aanpassing in de prijs of zelfs toch het omruilen van het aangekochte product. Om dit soort situaties zoveel mogelijk te voorkomen, verzoeken we u dringend om alles altijd zeer nauwkeurig op te meten en goed te controleren of u alles goed ingevuld heeft op de bestelpagina.

U kunt hier onze Algemene voorwaarden en Privacybeleid als pdf lezen en/of downloaden.

Social media

Leerbedrijf

Wij zijn een leerbedrijf in samenwerking met:

 

Contactgegevens

Rietcon BV
Wattweg 37
3208 KH Spijkenisse

Tel. 0168 - 851277
Mob. 06 21 57 65 30
E-mail.

Bedrijfsgegevens

KvK: 84681012
Btw-nummer: NL863312603B01
IBAN: NL09 RABO 0314010718

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Betalen & verzenden