Er zijn vele goede redenen voor u om te kiezen voor Rietcon. Hieronder ziet u ze op een rij.

U kunt uw maatwerk producten eenvoudig via onze uitgebreide bestelpagina bestellen. U kunt hierbij precies alle gewenste maten en een aantal andere opties opgeven en u krijgt direct de prijs van uw product te zien. Nog slechts één muisklik verder en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Alle producten kunnen helemaal voor u op maat worden gemaakt. U kunt ze eenvoudig via onze uitgebreide bestelpagina bestellen, waarbij u precies alle gewenste maten en een aantal andere opties kunt opgeven en direct de prijs van uw product te zien krijgt.

We kunnen uw gekochte product snel bij u leveren omdat we veel materiaal op voorraad hebben. We verzenden ook met spoed en eventueel ook naar België.

Door onze ruime ervaring in metaalbewerking, kunnen we veel van uw wensen realiseren. Ook als uw product niet via de opties op de bestelpagina is te bestellen, is het zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen, zodat we u wellicht alsnog verder kunnen helpen. Alle producten worden in een modern machinepark gemaakt.

Onze producten worden met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. De platen worden nauwkeurig gesneden en gezet. Eventuele lasnaden zullen na anodiseren of passiveren zelfs helemaal niet meer zichtbaar zijn. We leveren onze producten met beschermfolie op de zichtbare, afgewerkte zijden van het materiaal.

Social media

Leerbedrijf

Wij zijn een leerbedrijf in samenwerking met:

 

Contactgegevens

Rietcon BV
Wattweg 37
3208 KH Spijkenisse

Tel. 0168 - 851277
Mob. 06 21 57 65 30
E-mail.

Bedrijfsgegevens

KvK: 84681012
Btw-nummer: NL863312603B01
IBAN: NL09 RABO 0314010718

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Betalen & verzenden