Tel. 0168 - 851277 | Mob. 06 21 57 65 30 | info@rietcon.nl

Over Rietcon

Wij zijn al meer dan 15 jaar in deze branche actief en de laatste twee jaar ervaren wij dat er veel vraag is naar een overzichtelijke webshop voor de producten die wij aanbieden. Ons modern machinepark werkt zeer accuraat om zo ieder product op de millimeter nauwkeurig te kunnen fabriceren. Rietcon levert hoge kwaliteit producten en service voor particulieren en zakelijke klanten. Wij hebben zo goed mogelijk alle informatie van onze producten en materialen op de website weergegeven, maar heeft u echter nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de verschillende aangeboden mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar om u het juiste en beste advies te geven!

Wat vinden wij belangrijk

In ons bedrijf staat persoonlijke verkoop hoog in het vaandel, wij geven eerlijk advies bij iedere klant. Bij ons weet u ook precies waar u voor betaalt, dit wordt duidelijk weergegeven op onze bestelpagina waar alles overzichtelijk voor u opgesomd is. Ook de verzendgegevens van uw bestelling worden zeer duidelijk aangegeven qua gewicht en afmeting. Uiteraard krijgt u garantie op onze producten. Snelle en correcte levering is bij ons de standaard. Doordat wij vele verschillende producten en ook nog eens verschillende materiaalsoorten in allerlei diktes verkopen, hebben wij heel veel product- en materiaalkennis in huis om u te helpen met het maken van de juiste keuze voor iedere specifieke situatie! Dit is in de meeste gevallen ook nog eens maatwerk.

 

Social media

Leerbedrijf

Wij zijn een leerbedrijf in samenwerking met:

Contactgegevens

Rietcon BV
Wattweg 7
3208 KH Spijkenisse

Tel. 0168 - 851277
Mob. 06 21 57 65 30
E-mail. info@rietcon.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 84681012
Btw-nummer: NL863312603B01
IBAN: NL09 RABO 0314010718

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Betalen & verzendenSorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.